Tillbaka
Tillbaka
Pron:s Tävling

Onsdagen på CGK-veckan är enligt traditionen förknippad med tuffast möjliga förutsättningar. Banan är uppsatt med krävande flaggplaceringar, greenerna är snabba och utslagsplatserna placerade långt bak. Pron:s tävling har, genom åren, verkligen satt deltagarna på prov – och så även i år!

Sedan jag tog över som Head Professional efter Anders 2015 har jag försökt sätta upp banan så som jag tycker den spelas som tuffast, inte med det sagt att den därigenom måste vara utsträckt så långt det går på längden. Längd och svårighet är absolut inte samma sak, spelar man banan ”för lång” till vissa flaggplaceringar blir den nästan ospelbar och då blir ju spelupplevelsen inte speciellt angenäm.

Att få stå som tävlingsvärd under vår golfvecka är naturligtvis en av höjdpunkterna under säsongen och jag vill självklart tacka alla tappra spelare som gav sig ut när banan är som tuffast! Jag vill även passa på att tacka resterande sponsorer under veckan, som väljer att komplettera sina prisbord med varor från shopen.

Nästa år lirar vi Pron:s tävling den 11 juli, men vi ses förhoppningsvis på klubben innan dess.

Henrik Swärdh
Head Professional – AJ’s Golf

Resultat

A-klass

 1. Björn Bergman 65
 2. Anders Svensson 68
 3. Magnus Petersson Berg 69
 4. Robin Dahlstedt 69

 

B-klass

 1. Björn Lindqvist 66
 2. Jimmie Björnlund 71
 3. Markus Sandström 71
 4. Samuel Olsson Lundh 71

 

C-klass

 1. Suzanne Burdén 70
 2. Eric Johansson 71
 3. Anders Wiberg 71
 4. Lena Möller 74

 

Hela resultatlistan