Tillbaka
Tillbaka
Krögarnas Scramble

Som nya krögare från detta året så vill vi för det första framföra ett stort, stort TACK till våra gäster, klubbmedlemmar och sponsorkollegor för all positiv respons, samt CGK med dess personal för ett fantastiskt och ovärderligt samarbete på alla sätt.

Detta märktes inte minst under Carlskronaveckan 2017, en vecka som man bara ville att den skulle fortsätta hela sommaren.
Att få äran att stå som huvudsponsor och värd med Skärgårdskökets egen tävlingsdag, var något vi ville anamma på bästa sätt för att göra oss synliga och hörda över anläggningen och tävlingens gång!

Så förutom att få servera er smakfulla luncher, middagar samt fika med mera. så blev även den uppmärksammade ”mobila försäljnings(golf)bilen” snabbt ett populärt och efterfrågat inslag på banan. Och vi lovar att den svänger ett varv runt banan då och då framledes…
Vi längtar redan efter Carlskronaveckan 2018 och siktet är inställt på att göra massa extraordinära inslag med hjälp av erfarenheten vi nu har efter 2017, med all den inspiration och erfarenhet vi fått av den!
Än en gång, tack alla:-)

Jonas Fregell
Skärgårdsköket

Resultat

  1. Persson/Gustavsson/Johansson/Augustsson 52,0
  2. Fredriksson/Bizzozero/Johansson/Lindgren 53,4
  3. Somehagen/Billing/Mogren/Jansson 53,6
  4. Reimendal/Andersson/Nilsson/Jarlfors 53,6
  5. Sundberg/Sundberg/Jonasson/Jonasson 53,8
  6. Ketikidis/Rydell/Malmborg/Olsson 54,3
  7. Svensson/Okmark/Glans/Svensson 54,5
  8. Friberg/Karavidas/Wretström/Friberg 55,1
  9. Davidsson/Braun/Forss/Forss 55,2
  10. Hentzel/Olvedal/Rydberg/Sejlert 55,2

 

Hela resultatlistan